A hitelről online is érdeklődhet

hitelmindenkinek.hu

hitelmindenkinek.hu

A mai világban a fiatalok számára igen nehéz elindulni az élet útján, hiszen ez rengeteg nehézséggel van kikövezve. Egy saját lakás megvásárlása vagy felépítése milliárdokba kerülhet, amit önerőből egy tisztességes fiatal nem igen képes elérni. Azonban a hitelmindenkinek.hu segít a fiataloknak, ugyanis a lakáskassza kínálatuknak köszönhetően, hozzásegíti őket céljak eléréséhez. Igencsak kedvező feltételeket kínál, ami visszautasíthatatlan lehet egy olyan személy számára, akinek tevei között szerepel a lakásvásárlás. Folytatás

Mi a Cofidis hitel előnyei?

A világ válságot megelőzően a hitelek nem igazán voltak fix törlesztő részletesek, legalábbis a devizahitelekre ez volt az igaz.

A Cofidis volt az aki először vezette be a fix forint alapú hitelezést aminek egyik nagy előnye, hogy a törlesztés ideje alatt újra fel is vehető a hitel addig kifizetett összege. Egy másik fontos előny, hogy ha lehetőségünk van akkor több hónap részletét egyszerre is be lehet törleszteni és ezért nem kell még pluszban fizetni, sőt inkább plusz jó pontot kap az ügyfél.

Cofidis hitel reklámja melyet már biztos látott valamelyik TV csatornánk!
Folytatás

Lakás-előtakarékosság, az univerzális segítség

Bár vannak akik puritán, minél egyszerűbb körülmények között képzelik el életüket, legtöbbünk fejében gyakran felbukkan otthonunk csinosítgatásának, modernizálásának gondolata. A felújítást viszont sokan csak halogatják, elsősorban az ezzel járó tetemes kiadások miatt. Az ő figyelmükbe ajánljuk a lakás-előtakarékossági számlát.

Az előtakarékosság alapelve igen egyszerű, más megtakarítási lehetőségekből már ismerős: elég kisebb összegeket befizetnünk minden hónapban, amit még különösebb lemondások nélkül be tudunk iktatni a költségvetésünkbe. Ezek a befizetett részletek egy lakás-előtakarékossági számlán gyűlve kamatoznak, és állami támogatással egészülnek ki. Ha lejár a választható hosszúságú futamidő, megkapjuk a pénzt, amit lakáscélokra fordíthatunk.

Folytatás

Személyi hitel kiváltása most

Ahogy manapság már szinte mindenkinek van legalább egy aktív hitele, úgy valószínűleg már mindenki hallott a hitelek kiváltásáról is. Ebben az esetben beszélhetünk autóhitel-, lakáshitel-, és most már személyi hitelkiváltásáról is. A személyi hiteleknél nagyon is jellemző, hogy mivel hamar juthatunk hozzá kisebb pénzösszegekhez, cserébe magas törlesztő részlettel, magas kamatlábbal, és rövid futamidővel kell számolnunk.
Folytatás