Kössön kötelezőt a lehető legolcsóbban

Egyik (az autótulajdonosok számára meglehetősen kellemetlen) újdonsága a kormány intézkedéseinek, hogy január egytől adóval sújtja a biztosításokat, köztük a kötelező biztosítást is. A casco esetében 15%-os kulcsot határoztak meg, míg a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás esetében ez már 30%, az úgynevezett baleseti adó beépítése miatt.

A már meglévő fix kiadásaink tehát tovább nőnek, ami azt is jelenti, hogy még fontosabb megragadni azokat a lehetőségeket, melyeken keresztül lehetőségünk nyílik spórolni, már amennyire a kötelező biztosítási díjak esetben ez lehetséges. Természetesen van rá mód, egy jó tippet most mi is kiveséznénk itt.

Folytatás

Egyre inkább hódít a biztosítás kalkulátor

Manapság már az internet használata nélkülözhetetlen minden szolgáltató számára, ebből kifolyólag a biztosítás terén is így van. A biztosításkötések 65%-a ma már netezők által, online módón jön létre. A biztosítás kalkulátor több előnye miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hisz általa nem csak a számunkra megfelelő biztosítást köthetjük meg, hanem igénybevételével rengeteg időt spórolhatunk. Az internet által sok segítséget kaphatunk minden információval kapcsolatban, és a biztosítás kalkulátor segítségével minden versenyben lévő biztosító díj ajánlatairól képet kapunk. Legyen szó kötelező biztosítás, lakásbiztosítás, utasbiztosításról, a kalkulátor minden téren segítségünkre van.  Folytatás