A Gt radial téli gumi kiváló teljesítménye

 Gt radial téli gumi

Gt radial téli gumi

A Gt radial autógumi új fejlesztésének köszönhetően, ma már rendkívüli téli modelleket tud felmutatni. Határozott forgásiránya középre mutat, így minden olyan igényt kielégít, ami a téli tapadásnak meg kell feleljen. Silika gumikeverékkel készült, így erősebb felépítéssel rendelkezik. A Gt radial téli gumi folyamatos teljesítménnyel rendelkezik, még a legzordabb időjárási viszontagságok között is. Megbízható téli gumival állunk szemben. Nagyméretű tömbökkel rendelkezik, így a szélén nagyobb fékhatást tud elérni.
Kanyarban nagyszerűen tapad a Gt radial téli gumi, így húzóereje igazán kimagasló értékkel bír. Kormányozhatósága miatt nagyon sok autótulajdonos dönt a Gt radial típus mellett. Hatékonyan vezeti el a felesleges vizet, latyakot és sarat. Öntisztuló hatással is ellátták a kialakítás során. Kiszámíthatóan viselkedik nedves, esős utakon is. A Gt radial téli gumi fékezéskor és gyorsításkor is jó tapadással bír. Mikrobarázdákkal sűrűn kialakított, így nem is csoda, ha nem csúszik ki még az erős ívmenetekben sem.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>